Program festivalu je zdarma. Pokud chcete podpořit festival, kupte si dárcovskou vstupenku. Děkujeme. 

INFORMACE

Online konference

Prague – 14.2.2021 2AM (CET), Queensland Australia 14.2.2021 11AM (AEST), New Zeland 14.2.2021 1PM (NZST)

Australský cirkus: Nové perspektivy

Platforma Circus and its Others a CIRQUEON zvou na online digitálních konferenci, jejímž tématem je australský cirkus. V rámci setkání, které bude moderovat Karen Fricker (Brock University), se seznámíte s praktickým i teoretickým výzkumem Kristy Seymour (Griffith Universtiy), jehož tématem je pozitivní vliv cirkusu na práci s dětmi s autismem. Gillian Arrighi (University of Newcastle) představí období koloniální éry a její vliv, proměny cirkusové estetiky. Hostem bude i cirkusová režisérka Celia White (Vulcana Circus), která se zaměřuje na ženský cirkus a způsoby, jakými je v něm vnímáno ženské tělo a jak se toto vnímání proměňuje. Sledujte na platformě Zoom 14. 2. 2021 ve 2h ráno středoevropského času.

Address: 02:00, Online konference
Info Event: Free - 14. 2. 2021 / 14:00
Sdílet:
Podpořit festival